HeroBloggen

Dinapp Herobility – älskad av de mest kräsna bebisarna

Många som köper nappflaskor kanske inte lägger alltför mycket vikt vid dinappens utformning. Men det är viktigare än man kanske tror. Den största anledningen till att bebisar ratar vissa nappflaskor har just med dinappen att göra. Herobilitys dinapp har en väl genomtänkt design och bröstliknande form. I denna artikel berättar vi om vår unika dinapp.

Nappflaska nyfödd – tankar, råd och tips
Att hitta en passande nappflaska till sin nyfödda bebis kan vara en utmaning, framförallt som nybliven förälder. Vilka egenskaper utmärker egentligen en bra nappflaska? Vi har många fina alternativ i sektionen för nappflaska nyfödd. Men innan vi berättar mer om det tänkte vi dela några tankar, råd och tips kring att flaskmata sin nyfödda bebis.
Napp till nyfödd – allt du behöver veta

Att ge napp till nyfödd bebis är en omstridd fråga och som nybliven förälder kan det vara svårt att veta vilken väg man ska gå. Det finns många olika faktorer som spelar in när det kommer till användandet av napp. Vi tänkte därför reda ut de viktigaste nedan för att hjälpa dig i ditt val.

Diskmedel nappflaska – hur du bäst håller nappflaskan ren

Att använda diskmedel när man rengör bebisens nappflaska är mycket effektivt. Det är dock viktigt att välja ett skonsamt diskmedel som är snällt mot både barn och natur, samt ett medel som är speciellt framtaget för babyprodukter.

Nappflaska glas – 5 fördelar som du bör känna till
En nappflaska i glas har många fördelar och är framför allt ett miljövänligt alternativ. Nedan har vi listat 5 anledningar till att man bör välja vår ECO-nappflaska i glas.
Resa med barn
Att resa med barn kan behöva lite extra förberedelser så att man som familj ska kunna njuta fullt ut. För att resan ska bli så säker och bekväm som möjligt delar jag här med mig av några saker som kan vara bra att tänka på.
RS-virus och förkylningar
Barn är ofta förkylda och det är helt normalt. De första åren i ett barns liv kan bestå av mellan 10-15 förkylningar/år. De flesta förkylningar är virusförkylningar som går över av sig självt och man behöver inte söka vård. Här kan du läsa mer om råd kring virusförkylningar hos barn.
Barn & sol
Barn och vuxna mår bra av att vara ute, få frisk luft, röra sig och vara ute i naturen. Vi mår bra av solljus. Dock kan man behöva lite råd kring att vistas i solen, om solkräm och vad gör man gör om man bränner sig.
Barn och allergi
De vanligaste allergierna under ett barns första år är allergi mot mjölkprotein och äggprotein. Nöt-och jordnötsallergi är vanligare senare under barndomen. Om man misstänker att sitt barn är allergiskt så är det viktigt att först kontakta vården/BVC för att göra en plan kring eventuell utredning. Det behöver inte heller vara en allergi som gör att barnet får t.ex. rodnad runt munnen, utslag eller ont i magen.