Frågor & Svar

Vi har därför samlat de vanligaste frågorna så att du snabbare kan få hjälp med dina funderingar. Skulle du mot förmodan inte hitta svar här kan du alltid vända dig till vår kundtjänst!

Om du vill avbryta din order eller delar av den, vänligen kontakta kundtjänst så fort som möjligt! Om vårt lager redan har hunnit behandla din beställning är det tyvärr inte möjligt att annullera den. Då får du genomföra en retur. Efter att returen har registrerats makulerar din faktura eller gör en återbetalning på det kontot som använts vid betalningen.

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att förpackningen är obruten och att den returneras i oskadat skick. Ångerrätten gäller inte för varor med nedsatt pris.
Vid retur står du som kund för kostnaden för returfrakten. Observera att det måste skickas som företagspaket eller om ni önskar mejla shop@herobility.com. Notera att vi inte har möjlighet att skicka retursedeln på post. Summan dras automatiskt från varuvärdet vi betalar tillbaka.

Om du handlar från ett land utanför Sverige betalar du själv fraktkostnaden vid retur eller byte med undantag för felleveranser eller vid eventuella transportskador.

Observera att vi ej har möjlighet att hämta ut paket från ombud, om paketet går till ett ombud kommer det returneras till dig som avsändare.
Returpaketet måste lämnas in till ett paketombud, det får inte läggas på brevlådan. Om du lägger ditt returpaket på brevlådan, kan vi inte inleda en undersökning/reklamation ifall paketet har skadats under transporten. I sådana fall kan vi tyvärr inte återbetala beställningsbeloppet till dig.

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. Distansavtalet upphör automatiskt i samband med att ångerrätten utnyttjas för den beställning ärendet gäller.

Vid retur, börja med att skicka ett mail till shop@herobility.com där du skriver retur samt ditt ordernummer i ämnesraden och sedan beskriver vad det är du vill returnera. Lägg en lapp med ditt ordernummer, ditt namn och returorsak i paketet och returnera paketet till:

Smartshake AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås

När vi fått din retur och allt är godkänt sätts pengarna in på ditt konto.

Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Hanteringen av returer tar vanligtvis 1–2 veckor. När returen registrerats gör vi en återbetalning till dig eller uppdaterar din faktura. Vi skickar så klart även ett bekräftelsemail när din retur har registrerats.

Att beställa och betala via herobility är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige:

Klarna betalning med Klarna direkt och Köp först, betala sen.

Kortbetalning med VISA, MasterCard eller American Express

Paypal

Utanför Sverige är betalningsalterantiven Stripe och PayPal.

Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under Skräppost.

Om du har en rabattkod som du vill använda dig av så skriver du in den i kassan och klickar på Uppdatera. Observera att många utav våra koder har särskilda begränsningar och tidsbegränsningar. Om du har några frågor gällande en specifik kod kan du kontakta vår kundtjänst på shop@herobility.com Obs! Rabattkoder kan inte kombineras med kampanjpriser. Det är inte möjligt att kombinera rabattkoder eller lägga till en rabattkod på efterhand.

Vi skickar ditt paket inom 1-3 vardagar. Under kampanj och rea kan hanteringstiden ta längre tid ca 4-6 dagar. NOTERA att vår hanteringstid inte är samma som leveranstid, när vi hanterat ordern så tillkommer frakttid från Bring/Fedex. Paket levereras till ditt närmaste utlämningsställe. I Sverige, Danmark och Finland skickas alla paket med Bring (1-3 vardagar, 4-6 vid rea och kampanjer). Inom USA är leveranstiden ca 2-6 dagar med Fedex.

Utanför Sverige levererar vi med följande alternativ, observera att leveranstiden kan skilja sig utanför Europa.

FedEx Economy (3-6 dagar)

FedEx Priority (2-3 dagar)

Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som ej hämtad paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Ditt paket ligger normalt i 14 dagar hos postombudet innan det skickas tillbaka till vårt lager.

Samma dag som beställningen skickas får kunden ett mejl med leveransinformation. I mejlet finns en länk för spårning av paketet, observera att länken börjar fungera först när paketet inkommit till postcentralen för sortering. Om paketet inte har kommit in efter maximal hanteringstid + 2 dagar rekommenderar vi dig att kontakta kundtjänst så vi kan undersöka saken.

Vid reklamation eller returnerat köp får du tillbaka dina pengar inom 10 dagar från den dagen Herobility mottog din produkt.

För att undvika att du blir besviken vill vi uppmärksamma om att de varor du lägger varukorgen inte automatisk blir reserverade. Så passa på att avsluta betalningsprocessen så fort som möjligt – annars kan produkten bli slutsåld under tiden ifall det är hög efterfrågan.

Efter feedback från våra kunder har vi uppdaterat dinappen till att ha 2 ventiler istället för 1. Det som skiljer dem åt är att på dinappen med en ventil behöver man hålla ventilen uppåt när man matar. På dinappen med 2 ventiler finns inget upp eller ner. Under en övergångsperiod kan det bli så att det följer med båda versioner i en order, men utöver ventilerna så skiljer inget annat.

svenska