Återkallelse

Eco Feeding Spoon och Eco Baby Spoon & Fork

Vi kräver det bästa av de produkter vi säljer. Det är för att se till att du som förälder kan känna dig säker i vetskapen om att du köpt det bästa för ditt barn. Vi har fått ett fåtal klagomål angående Eco Feeding Spoon och Eco Baby Spoon & Fork tillverkad 2019 eller tidigare. Dessa kunder har rapporterat att produkterna gått sönder i små bitar som kan utgöra en kvävningsrisk. Därför har vi beslutat att återkalla produkten, och rekommenderar att samtliga kunder som köpt någon av dessa produkter skickar tillbaka dessa till oss.

När du fyllt i formuläret nedan så skickar vi en fraktsedel till dig. Glöm inte att fylla i antalet av varje produkt du skickar tillbaka. När vi har mottagit ditt paket så får du din återbetalning enligt följande villkor:

• Kunder via herobility.com: Vi gör en återbetalning alternativt får du ett tillgodokvitto som kan användas på herobility.com motsvarande köpbeloppet + fri frakt.

• För kunder hos våra återförsäljare: Du får ett tillgodokvitto som kan användas på herobility.com motsvarande rekommenderat utpris + fri frakt.

Hur vet jag om min produkt år återkallad?


• Om din produkt har datumstämpel med tillverkningsår 2019 eller tidigare omfattas den av återkallelsen.

• Saknar din produkt helt datumstämpel omfattas den av återkallelsen.

• Har din produkt datumstämpel med tillverkningsår 2020 eller senare omfattas den INTE av återkallelsen.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.