Frakt och betalningar

Frakt och leveranser

Hos oss har du alltid möjlighet till FRI FRAKT när du handlar för minst 599 kr. Observera att ombud på mindre orter ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Nedan följer en lista över de fraktsätt som Herobility erbjuder. Observera att utöver de leveranstider som anges här i villkoren, tillkommer tiden för hantering på vårt lager med 1-3 dagar och (4-6 dagar under kampanjer och rea). Under sommaren och julen kan det ta upp till 5 arbetsdagar.
Alla tidsangivelser avser helgfri vardag.

Bring FedEx Economy FedEx Priority Fri frakt över
Sverige/Danmark/Finland 49 SEK/4,90 EUR 499 SEK/49 EUR
EU 9,90 EUR 19,90 EUR 59 EUR
Europa utanför EU 9,90 EUR 19,90 EUR 59 EUR
USA 9,90 USD 59 USD
Resten av världen 9,90 USD 59 USD

Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail, innehållandes spårningslänk. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse och leveransbesked uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som ej uthämtad så förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Vid försändelser utanför den Europeiska unionen så ansvarar kunden själv för eventuella kostnader som påläggs försändelsen vid införseln till respektive land, kostnader som tullavgifter och inbetalning av eventuell moms.

Betalningar

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter. Att beställa och betala via Herobility är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige:

Klarna Faktura

Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja faktura som betalningssätt.

Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar på Herobility.com. Vi samarbetar med Stripe, som är en av världens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och accepterar betalningar med VISA, MasterCard och American Express. Stripe garanterar en snabb och trygg betalning som sker över en säker och krypterad anslutning, en så kallad SSL-säkrad anslutning.

PayPal

Betala snabbt och säkert genom att använda PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. Mottagaren får pengarna utan att se ditt kreditkorts- eller bankkontonummer.

Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under skräppost.

Håll dig uppdaterad

SV
Swedish