Betalningar

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter. Att beställa och betala via Herobility är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige:

Klarna Faktura

Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja faktura som betalningssätt.

Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar på Herobility.com. Vi samarbetar med Stripe, som är en av världens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och accepterar betalningar med VISA, MasterCard och American Express. Stripe garanterar en snabb och trygg betalning som sker över en säker och krypterad anslutning, en så kallad SSL-säkrad anslutning.

PayPal

Betala snabbt och säkert genom att använda PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. Mottagaren får pengarna utan att se ditt kreditkorts- eller bankkontonummer.

Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under skräppost.

Stay updated