Leverans och retur

Returer

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att förpackningen är obruten och att den returneras i oskadat skick.
Vid retur står du som kund för kostnaden för returfrakten. Observera att det måste skickas som företagspaket. Summan dras automatiskt från varuvärdet vi betalar tillbaka.

Om du handlar från ett land utanför Sverige betalar du själv fraktkostnaden vid retur eller byte med undantag för felleveranser eller vid eventuella transportskador.

Observera att vi ej har möjlighet att hämta ut paket från ombud, om paketet går till ett ombud kommer det returneras till dig som avsändare.
Returpaketet måste lämnas in till ett paketombud, det får inte läggas på brevlådan. Om du lägger ditt returpaket på brevlådan, kan vi inte inleda en undersökning/reklamation ifall paketet har skadats under transporten. I sådana fall kan vi tyvärr inte återbetala beställningsbeloppet till dig.

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. Distansavtalet upphör automatiskt i samband med att ångerrätten utnyttjas för den beställning ärendet gäller.

Vid retur, börja med att skicka ett mail till shop@herobility.com där du skriver retur samt ditt ordernummer i ämnesraden och sedan beskriver vad det är du vill returnera. Lägg en lapp med ditt ordernummer, ditt namn och returorsak i paketet och returnera paketet till:

Smartshake AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås

När vi fått din retur och allt är godkänt sätts pengarna in på ditt konto.

Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Reklamation

Du har rätt till 36 månaders reklamation enligt konsumentköplagen. Det betyder att du antingen kan få prisavdrag, få din vara bytt, reparerad eller få dina pengar tillbaka, vilket du får beror på situationen.

Skador på varan till följd av felhantering från kundens sida täcks inte av reklamationsrätten. Vid reklamation gällande felaktigheter eller varor som saknas, skall vi/Herobility underrättas inom skälig tid efter att du tog emot varan. Här anses två månader som skälig tid, om annat inte avtalats.

Vänligen notera att då vi använder oss av materialet TPE så kan missfärgningar förekomma. Därför är missfärgningar inte godkänt som skäl till reklamation.

Hur går jag tillväga?
Starta med att skicka ett mejl till shop@herobility.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och kvitto om produkten är köpt via återförsäljare. Beskriv problemet/felet, samt bifogar minst två bilder - en bild på felet och en på hela varan. Så kan vi både göra en bedömning av problemet och varans skick.

Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer, så länge den anses rimlig. Du ska alltid kontakta oss innan du returnerar varorna på egen hand, så att vi kan åtgärda problemet. Skulle vi önska en trasig vara i retur, skickar vi en returetikett till din e-post. Skicka varan till:

Smartshake AB
Järnmalmsgatan 2
721 32 Västerås